Over ons

Hillen+ is een jong en dynamisch team van interieurarchitecten dat gespecialiseerd is in renovatie en nieuwbouw van woningen, kantoren en retail.

H+ zorgt voor de opmaak van een creatief ontwerp.

Hierbij wordt steeds rekening gehouden met de specifieke wensen van de klant. Dit ontwerp wordt omgezet in een 3D-tekening en ontwikkeld zich tot een gedetailleerd ontwerp in de vorm van een aanbestedingdsdossier. Vervolgens kan H+ instaan voor het organiseren van het bouwproject met de nodige bouwpartners en volledige opvolging tot oplevering.

Het starten van een verbouwing of het bouwen van een woning is telkens een behoorlijke, stap in de goede richting. Belangrijk is een goede communicatie tussen aannemer, uzelf en Hillen+, teamwork alom, om zo het gewenste eindresultaat te bekomen.

Contact opnemen

Over Bieke

Bieke Hillen, zaakvoerder Hillen+, behaalde in 2014 aan de Universiteit Hasselt een masterdiploma interieurarchitectuur (cum laude). Door de bedreven interesse in renovatie en restauratie zette ze haar studies voort en behaalde in 2016 aan de Universiteit Antwerpen een tweede masterdiploma monumenten –en landschapszorg (cum laude). Tijdens en na haar studies bouwde ze ervaring op bij architectenbureau Erfgoed en Visie. Maar in 2017 waagde ze haar sprong en stampt ze Hillen+ uit de grond.

Bieke:ik wist al op zeer jonge leeftijd welke weg ik wou inslaan. Op 15-jarige leeftijd veranderde ik van studierichting en ging reeds architecturale vormgeving studeren. Ik ontdekte stapsgewijs hoe ik ideeën kon conceptualiseren en omzetten in plannen en 3D-ontwerpen. Maar mijn nodige technische achtergrond kreeg ik mee van mijn vader.

Het vertalen van een ontwerp dat volledig past binnen de wensen van mijn opdrachtgever is iets wat ik uiterst belangrijk vind. Dit in combinatie met het realiseren van een concept waarbij de materialen in volledige harmonie zijn. Enkel op die manier trachten we een leefwereld te creëren waar mensen zich goed voelen.

Naast het ontwerpen is het opvolgen van de werken uiterst belangrijk. Samen met een goed samengesteld team van aannemers trachten we de werken vlot te laten verlopen om zo een mooi eindresultaat te bekomen.’

Hillen+

Korte Heuvelstraat 14
2920 Kalmthout, België
+32 (0)36 64 85 48
Mail ons